ΙΧΘΥΕΜΠΟΡΙΚΟ

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Διεύθυνση: Ορφέως 41 - Κομοτηνή
  • Τηλέφωνο: 25310 34401
  • Πληροφορίες:

    Το ιχθυοπωλείο μας βρίσκεται σταθερά εδώ και είκοσι περίπου χρόνια στο κέντρο της Κομοτηνής. Καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια προμηθεύουμε την αγορά με ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Ιχθυόσκαλα της Καβάλας. Εμπορευόμαστε τόσο νωπά, εντόπια ψάρια όσο και κατεψυγμένα είδη. Έγνοια μας είναι πάντα να σας παρέχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία με στόχο όλα τα γούστα. Το ιχθυεμπόριο αποτελεί άλλωστε και την λειτουργική βάση του εστιατορίου μας, το οποίο αποτελούσε για εμάς φιλοδοξία πολλών ετών.

Διαβάστηκε 2053 φορές

Σχετικά με τον Οδηγό

Προσπαθούμε και γι΄ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και χρήσιμες πληροφορίες υψηλού επιπέδου. Το όραμά μας είναι να αποτελούμε τη βασικότερη πηγή πληροφορίας για τον επισκέπτη αλλά και τον μόνιμο κάτοικο της περιοχής. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μέχρι σήμερα. Αυτό είναι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Θέσεις Εργασίας

Στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να προσφέρουμε αμεσότητα και αξιοπιστία στους χρήστες του ιστότοπου δημιουργούνται ανάγκες σε θέσεις εργασίας. Αναζητούμε λοιπόν συνεργάτες να στελεχώσουν το τμήμα πωλήσεων του ηλεκτρονικού οδηγού, με ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

©2020 Οδηγός Κομοτηνής Ροδόπης. All Rights Reserved. Developed by Netcreation