Μπουγάτσα - Πρωϊνό

D.D. ΚΟΜΒΟΣ

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Διεύθυνση: Μεραρχίας Σερρών 12 - Κομοτηνή
  • Τηλέφωνο: 25310 21222
  • Πληροφορίες:

    Το 2012 ξεκινήσαμε στο χώρο της εστίασης δημιουργώντας το Snack Bar D.D. Κόμβος, μετά τις γραμμές του τρένου. Από τότε είμαστε σταθερά κοντά σας με την καλύτερη ποιότητα καφέ και τα πιο φρέσκα υλικά. Απολαύστε κοντά μας το αγαπημένο σας ρόφημα, το πρωινό σας, ένα σνακ, smoothies και παγωτά. Ιδανικό για τους περαστικούς ταξιδιώτες, αλλά και για τους Κομοτηναίους που ψάχνουν ένα ευχάριστο περιβάλλον μακριά από το κέντρο.

Διαβάστηκε 1841 φορές

Σχετικά με τον Οδηγό

Προσπαθούμε και γι΄ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και χρήσιμες πληροφορίες υψηλού επιπέδου. Το όραμά μας είναι να αποτελούμε τη βασικότερη πηγή πληροφορίας για τον επισκέπτη αλλά και τον μόνιμο κάτοικο της περιοχής. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μέχρι σήμερα. Αυτό είναι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Θέσεις Εργασίας

Στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να προσφέρουμε αμεσότητα και αξιοπιστία στους χρήστες του ιστότοπου δημιουργούνται ανάγκες σε θέσεις εργασίας. Αναζητούμε λοιπόν συνεργάτες να στελεχώσουν το τμήμα πωλήσεων του ηλεκτρονικού οδηγού, με ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

©2020 Οδηγός Κομοτηνής Ροδόπης. All Rights Reserved. Developed by Netcreation