Εστιατόρια - Ταβέρνες

Φάρος - Εστιατόριο Θαλασσινών

Περιγραφή

 

logoΣτο Φανάρι Κομοτηνής, σε ένα ειδυλλιακό μέρος, σκαρφλωμένο στο βράχο του γραφικού λιμανιού του Φαναρίου, βρίσκεται το εστιατόριο θαλασσινών "Φάρος". Με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Θρακικού Πελάγους και σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, μπορεί κάποιος να απολάυσει εκλεκτούς μεζέδες και εδέσματα όλων των ειδών, "Δια χειρός ... Σάκη Μπάρμπα". Στο "Φάρο" θα βρείτε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά ημέρας, κρεατικά της ώρας, ουζομεζέδες, σαλάτες, μεγάλη ποικιλία σε κρασιά χύμα ή εμφιαλωμένα, ποτά, αναψυκτικά.

 

 

 

Φανάρι - Κομοτηνή - Ροδόπης

phone225350 31311   -   mobile 6974 855 108

mapΧάρτης

Επισκευθείτε και τη σελίδα μας στο facebook

 

magazi

Κατάλογος

 

katalogos

Φανάρι - Κομοτηνή - Ροδόπης

phone225350 31311   -   mobile 6974 855 108

Χάρτης

 

 

Φανάρι - Κομοτηνή - Ροδόπης

phone225350 31311   -   mobile 6974 855 108

Διαβάστηκε 3428 φορές

Πολυμέσα

"Φάρος" | Εστιατόριο Θαλλασινών | Φανάρι Κομοτηνής Ροδόπης

Σχετικά με τον Οδηγό

Προσπαθούμε και γι΄ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και χρήσιμες πληροφορίες υψηλού επιπέδου. Το όραμά μας είναι να αποτελούμε τη βασικότερη πηγή πληροφορίας για τον επισκέπτη αλλά και τον μόνιμο κάτοικο της περιοχής. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μέχρι σήμερα. Αυτό είναι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Θέσεις Εργασίας

Στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να προσφέρουμε αμεσότητα και αξιοπιστία στους χρήστες του ιστότοπου δημιουργούνται ανάγκες σε θέσεις εργασίας. Αναζητούμε λοιπόν συνεργάτες να στελεχώσουν το τμήμα πωλήσεων του ηλεκτρονικού οδηγού, με ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

©2020 Οδηγός Κομοτηνής Ροδόπης. All Rights Reserved. Developed by Netcreation