Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι

EmbryoClinic

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Διεύθυνση: Αδριανουπόλεως 6 - Θεσσαλονίκη
  • Τηλέφωνο: 2310 420020
  • Πληροφορίες:

    Εκατοντάδες blogs, περιοδικά και άλλα μέσα ενημέρωσης μιλούν για την εξωσωματική γονιμοποίηση.

    Η πραγματική και η πιο ουσιαστική γνώση βρίσκεται στην EmbryoClinic! Πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 και με πολυετή πείρα στον χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, έχοντας πολλές μαρτυρίες ζευγαριών που κατάφεραν να τεκνοποιήσουν, δίνει την δυνατότητα σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι "όλα τελείωσαν" για να γίνουν γονείς, παρέχοντας λύση στο πρόβλημα τους και υπηρεσίες με απόλυτη ασφάλεια, υπευθυνότητα, σεβασμό και σοβαρότητα.

    Δώστε νόημα στην ζωή σας, γιατί μπορείτε!

Διαβάστηκε 2132 φορές

Σχετικά με τον Οδηγό

Προσπαθούμε και γι΄ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και χρήσιμες πληροφορίες υψηλού επιπέδου. Το όραμά μας είναι να αποτελούμε τη βασικότερη πηγή πληροφορίας για τον επισκέπτη αλλά και τον μόνιμο κάτοικο της περιοχής. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μέχρι σήμερα. Αυτό είναι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Θέσεις Εργασίας

Στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να προσφέρουμε αμεσότητα και αξιοπιστία στους χρήστες του ιστότοπου δημιουργούνται ανάγκες σε θέσεις εργασίας. Αναζητούμε λοιπόν συνεργάτες να στελεχώσουν το τμήμα πωλήσεων του ηλεκτρονικού οδηγού, με ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

©2020 Οδηγός Κομοτηνής Ροδόπης. All Rights Reserved. Developed by Netcreation