Καθαριστήρια ρούχων

Πλυντήρια - Στεγνωτήρια | easywash self - service laundry

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Διεύθυνση: Βύρωνος 2 - Κομοτηνή
 • Τηλέφωνο: -
 • Κινητό: 6936 530 535
 • Πληροφορίες:

  Στην επιχείρησή μας χρησιμοποιούμε τον κορυφαίο αμερικανικό επαγγελματικό εξοπλισμό της MAYTAG COMMERIAL. Τα μηχανήματά μας είναι μοντέλα 2014, επομένως ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα. Η easywash, όπως και 35000 επαγγελματίες παγκοσμίως, εμπιστεύονται τη φροντίδα των ρούχων σας στη MAYTAG. Ο σύγχρονος τρόπος πλυσίματος σε Ευρώπη και Αμερική τώρα και στον Νομό Ροδόπης.

  Οι τιμές μας είναι εγγυημένα οι χαμηλότερες στην αγορά, ψάξτε το. Τα ρούχα σας ή οι κουβέρτες σας πλένονται πλέον μόνα τους και δεν μπαίνουν μαζί με ρούχα άλλων, είναι δηλαδή σαν να πλένετε σπίτι σας. Πλύσιμο στέγνωμα σε 1 Ώρα Από 3,5€.

  Έρχεστε, πλένετε και στεγνώνετε τα ρούχα σας, την κουβέρτα σας και ό,τι άλλο μπαίνει στο πλυντήριο μέσα σε 1 ώρα από 3,5€. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το πλυντήριο ή μόνο το στεγνωτήριο (π.χ. πλένετε στο σπίτι σας και τα στεγνώνετε σε μας από 0,50€) ή και τα δυο. Σημειωτέων ότι με τη χρήση του στεγνωτηρίου τα ρούχα κυριολεκτικά αποστειρώνονται από ακάραια και όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς.

  Με το άπλωμα των ρούχων σε εξωτερικούς χώρους μέχρι να στεγνώσουν αυτά συσσωρεύουν σκόνη, κάπνα από τζάκια, σόμπες, καυσαέρια με αποτέλεσμα την πιθανή δημιουργία δερματικών προβλημάτων, ιδιαίτερα σε παιδιά. Επίσης, το άπλωμα των ρούχων στο εσωτερικό των σπιτιών έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της υγρασίας εντός αυτού με πιθανή δημιουργία, βάσει των τελευταίων ιατρικών ανακοινώσεων, άσθματος. Οπότε με τη χρήση του σύγχρονου εξοπλισμού μας είστε σίγουροι για το καλύτερο αποτέλεσμα από κάθε πλευρά.

  Πολύ βασικό στην επιχείρησή μας είναι ότι τα ρούχα σας ή οι κουβέρτες σας πλένονται πλέον μόνα τους και δεν μπαίνουν μαζί με ρούχα άλλων, είναι δηλαδή σαν να πλένετε στο σπίτι σας.

Διαβάστηκε 1872 φορές

Σχετικά με τον Οδηγό

Προσπαθούμε και γι΄ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και χρήσιμες πληροφορίες υψηλού επιπέδου. Το όραμά μας είναι να αποτελούμε τη βασικότερη πηγή πληροφορίας για τον επισκέπτη αλλά και τον μόνιμο κάτοικο της περιοχής. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μέχρι σήμερα. Αυτό είναι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Θέσεις Εργασίας

Στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να προσφέρουμε αμεσότητα και αξιοπιστία στους χρήστες του ιστότοπου δημιουργούνται ανάγκες σε θέσεις εργασίας. Αναζητούμε λοιπόν συνεργάτες να στελεχώσουν το τμήμα πωλήσεων του ηλεκτρονικού οδηγού, με ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

©2019 Οδηγός Κομοτηνής Ροδόπης. All Rights Reserved. Developed by Netcreation