Γνωριμία με την ορεινή Ροδόπη

Γνωριμία με την ορεινή Ροδόπη

Τα χωριά της ορεινής Ροδόπης παρουσιάζουν σημαντικό ενδιαφέρον και κατηγοριοποιούνται ως εξής:

1. Οικισμοί της Δυτικής ορεινής Ροδόπης ή του Παπικίου όρους, όπου περιλαμβάνονται ακατοίκητοι ή σχεδόν ακατοίκητοι οικισμοί των Δήμων Ιάσμου και Σώστου.

2. Οικισμοί της Κεντρικής ορεινής Ροδόπης, που περιλαμβάνονται αραιοκατοικημένοι οικισμοί των Δήμων Κομοτηνής και Φιλλύρας.

3. Οικισμοί της Ανατολικής ορεινής Ροδόπης, με τους αραιοκατοικημένους οικισμούς των κοινοτήτων Οργάνης (το φθηνότερο χωριό της Ελλάδας, όπως έχει χαρακτηρισθεί από στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών) και Κέχρου.

4. Οικισμοί της Ανατολικής Ροδόπης όπου περιλαμβάνονται δύο οικισμοί του δήμου Αρριανών.

Οι διαδρομές προς αυτούς τους οικισμούς παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον ως προς τη χλωρίδα και την πανίδα και αν μη τι άλλο αξίζουν της προσοχής μας.

Πολυμέσα

Ορεινή Ροδόπη

Σχετικά με τον Οδηγό

Προσπαθούμε και γι΄ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και χρήσιμες πληροφορίες υψηλού επιπέδου. Το όραμά μας είναι να αποτελούμε τη βασικότερη πηγή πληροφορίας για τον επισκέπτη αλλά και τον μόνιμο κάτοικο της περιοχής. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μέχρι σήμερα. Αυτό είναι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Θέσεις Εργασίας

Στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να προσφέρουμε αμεσότητα και αξιοπιστία στους χρήστες του ιστότοπου δημιουργούνται ανάγκες σε θέσεις εργασίας. Αναζητούμε λοιπόν συνεργάτες να στελεχώσουν το τμήμα πωλήσεων του ηλεκτρονικού οδηγού, με ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

©2020 Οδηγός Κομοτηνής Ροδόπης. All Rights Reserved. Developed by Netcreation