Φανάρι

Φανάρι

Φανάρι-2Το Φανάρι είναι το δημοφηλέστερο τουριστικό θέρετρο του Νομού Ροδόπης και ίσως και της Θράκης. Βρίσκεται 33 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κομοτηνής και παρουσιάζει μεγάλη τουριστική κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως είναι φυσικό. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Πόρτο Λάγος και τη Λίμνη Βιστωνίδα του Νομού Ξάνθης.

mapΔες το χάρτη

Σχετικά με τον Οδηγό

Προσπαθούμε και γι΄ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και χρήσιμες πληροφορίες υψηλού επιπέδου. Το όραμά μας είναι να αποτελούμε τη βασικότερη πηγή πληροφορίας για τον επισκέπτη αλλά και τον μόνιμο κάτοικο της περιοχής. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μέχρι σήμερα. Αυτό είναι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Θέσεις Εργασίας

Στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να προσφέρουμε αμεσότητα και αξιοπιστία στους χρήστες του ιστότοπου δημιουργούνται ανάγκες σε θέσεις εργασίας. Αναζητούμε λοιπόν συνεργάτες να στελεχώσουν το τμήμα πωλήσεων του ηλεκτρονικού οδηγού, με ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

©2020 Οδηγός Κομοτηνής Ροδόπης. All Rights Reserved. Developed by Netcreation