Παραλίες

Μαρώνεια

Μαρώνεια-2Η Μαρώνεια βρίσκεται 29 χλμ. νοτιοανατολικά της Κομοτηνής, και παρουσιάζει αρχαιολογικό (λόγω του αρχαίου θεάτρου και των αρχαίων ευρημάτων της), αλλά και τουριστικό ενδιαφέρον, αφού σε απόσταση ελάχιστων χιλιομέτρων από τον οικισμό βρίσκονται αρκετές παραλίες με καθαρά νερά και αμμουδιά, που προσφέρονται για μπάνιο του καλοκαιρινούς μήνες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε: Μαρμαρίτσα, Πλατανίτης, Αγ. Χαράλαμπος, Αλκυώνα, Κάγκελα.

mapΔες το Χάρτη

 

Σχετικά με τον Οδηγό

Προσπαθούμε και γι΄ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και χρήσιμες πληροφορίες υψηλού επιπέδου. Το όραμά μας είναι να αποτελούμε τη βασικότερη πηγή πληροφορίας για τον επισκέπτη αλλά και τον μόνιμο κάτοικο της περιοχής. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μέχρι σήμερα. Αυτό είναι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Θέσεις Εργασίας

Στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να προσφέρουμε αμεσότητα και αξιοπιστία στους χρήστες του ιστότοπου δημιουργούνται ανάγκες σε θέσεις εργασίας. Αναζητούμε λοιπόν συνεργάτες να στελεχώσουν το τμήμα πωλήσεων του ηλεκτρονικού οδηγού, με ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

©2020 Οδηγός Κομοτηνής Ροδόπης. All Rights Reserved. Developed by Netcreation