Παραλία Ίμερου

Παραλία Ίμερου

Ίμερος-2Η παραλία του Ίμερου βρίσκεται 22 χιλιόμετρα νότια της Κομοτηνής, έχει ακτογραμμή 2 χιλιομέτρων με ρηχά αβαθή νερά πεντακάθαρα και αμμώδη παραλία. Είναι αρκετά δημοφιλής αφού είναι η κοντυνότερη παραλία στην πόλη της Κομοτηνής.

Ο οικισμός του Ίμερου παρουσιάζει σειρά εκδηλώσεων κατά την καλοκαιρινή περίοδο με γνωστότερο το πανυγήρι της Αγίας Μαρίνας, ενώ διοργανώνεται και γιορτή σαρδέλας στην πλατεία του χωριού. Στην περιοχή λειτουργεί το Περιβαντολογικό Κέντρο Ίμερου.

mapΔες το χάρτη

Σχετικά με τον Οδηγό

Προσπαθούμε και γι΄ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και χρήσιμες πληροφορίες υψηλού επιπέδου. Το όραμά μας είναι να αποτελούμε τη βασικότερη πηγή πληροφορίας για τον επισκέπτη αλλά και τον μόνιμο κάτοικο της περιοχής. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μέχρι σήμερα. Αυτό είναι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Θέσεις Εργασίας

Στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να προσφέρουμε αμεσότητα και αξιοπιστία στους χρήστες του ιστότοπου δημιουργούνται ανάγκες σε θέσεις εργασίας. Αναζητούμε λοιπόν συνεργάτες να στελεχώσουν το τμήμα πωλήσεων του ηλεκτρονικού οδηγού, με ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

©2020 Οδηγός Κομοτηνής Ροδόπης. All Rights Reserved. Developed by Netcreation